Online afspraak maken

Werkwijze

Dierwelzijn staat bij ons voorop. Ten eerste hebben we het dan over de lichamelijke gezondheid van dieren. Om die te behouden, stimuleren of herstellen, houden we onze kennis actueel, we volgen de medische innovatie op de voet en we gebruiken moderne apparatuur. Dierwelzijn heeft uiteraard ook te maken met de belevingswereld van dieren. En ook daarin investeren we.

Werkwijze

Dierwelzijn dankzij deskundigheid

Onze praktijk staat bekend als deskundig en vooruitstrevend. Dit wordt veroorzaakt door een combinatie van factoren. Allereerst is ons team professioneel en ervaren. Ervaring maakt meester; dierenartsen en paraveterinairen leren de fijne kneepjes van dit vak door het te doen. Dat geldt niet alleen voor bijvoorbeeld operatietechnieken, maar ook voor het gericht en rustig vragen stellen aan diereigenaren om de juiste informatie te verkrijgen. Verder is onze deskundigheid en vooruitstrevendheid te danken aan onze actuele kennis dankzij specialistische na- en bijscholing. We houden de ontwikkeling van innovatieve technieken, inzichten, medicijnen en apparatuur nauwlettend in het oog en informeren elkaar daarover.

Deskundigheid heeft daarnaast te maken met integriteit; met de betrokkenheid bij je dier en jou. Dat komt bij ons bijvoorbeeld tot uiting in het centraal stellen van de gezondheid van je dier op de lange termijn. Onze betrokkenheid blijkt ook uit dat we altijd spoedhulp bieden en dat we je dier preventief onderzoeken bij het vaccineren. Je kunt het daarnaast zien aan onze uitgebreide dossieropbouw (omdat die documenten van levensbelang kunnen zijn). Dat alles tegen eerlijke prijzen om onze hulp zo toegankelijk mogelijk te houden. Wij houden geregeld klanttevredenheidsonderzoeken. De uitkomsten worden naar buiten gebracht via nieuwsbrieven, e-mails en lokale dag- en weekbladen.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief