DAP Beilen verrast zwemmers met cadeau

Dierenartsenpraktijk Beilen verrast zwemmers met cadeau

DAP Beilen verrast zwemmers met cadeau

8 november 2018 Cadeau

Beilen - Afgelopen zondag vierden de Masters afdeling van zwemclub de Spatters hun 20-jarig bestaan. Dierenartsenpraktijk Beilen verraste de zwemmers met een cadeau.

Het jubielum werd gevierd met een pubquiz in café Het Zwaantje, waar oud-leden en huidige leden elkaar ontmoetten. De Masters bestaat uit 25 actieve leden van wisselend niveau en uiteenlopende leeftijden. Er wordt getraind voor wedstrijden zoals het Europees Kampioenschap in Slovenië afgelopen zomer, maar ook voor goede doelen. Zo zwom het team vorig jaar meer dan 5000 euro bijeen tijdens de ALS City Swim in Assen.

Materiaal

Omdat de club al langere tijd te maken heeft met versleten trainingsmaterialen ging dierenarts Bernd Hietberg van Dierenartsenpraktijk Beilen, lid van de Masters, op zoek naar iets nieuws. Samen met Yvonne Medendorp van Active Swim in Eelde, in het Noorden bekende leverancier van professionele zwemkleding en materialen in Eelde, werd iets compleet nieuws bedacht. ‘Als dierenarts staan wij in onze praktijk regelmatig voor nieuwe uitdagingen om patiënten te helpen, die creativiteit kwam nu goed van pas’, vertelt hij.

Logo op trainingsplank

De zwemmers hebben nu een trainingsplank met een hond en een kat erop. De techniek die daarvoor gebruikt werd, is nog niet eerder toegepast in Nederland. ‘Er is al belangstelling uit het hele land voor deze manier van bedrukken van trainingsmaterialen voor zwemclubs’, aldus Yvonne.

Dinsdagavond tijdens de reguliere training werden de zwemplanken en poolboys met veel enthousiasme in gebruik genomen. Trainster Albertje van Veen is zeer content met cadeau van Dierenartsenpraktijk Beilen.

Lees hier het originele krantenbericht!

Meer nieuws?

Wil je meer weten over DAP Beilen in het nieuws?

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief