Onze spoeddiensten in samenwerking met andere praktijken

Belangrijke verandering spoeddiensten per 1 juli 2019! Hoge kwaliteit, zelfde prijs.

Als dierenartsenpraktijk staat goede zorg voor je huisdier voorop! Goede zorg betekent voor ons dat je geholpen wordt door ervaren en deskundige dierenartsen. Om kwalitatief goede zorg te kunnen leveren, werken wij samen met 4 andere gezelschapsdierenartsen (van 3 andere dierenartsenpraktijken) uit de buurt. Daarmee streven wij er naar om zo veel mogelijk patiënten te helpen, zonder u door te hoeven sturen naar een gespecialiseerde (tweedelijns) dierenkliniek. Zo blijft de zorg van hoge kwaliteit, betaalbaar en in de buurt!

Kwaliteit, ook ’s nachts en in de weekenden

Ons team bestaat uit twee disciplines: gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Voorheen deden wij de nacht- en weekenddiensten gezamenlijk. Vanaf 1 juli zullen wij deze diensten verdelen onder een dienstdoende dierenarts voor de gezelschapsdieren en een voor de landbouwhuisdieren. Zo is er altijd een rundveedierenarts bereikbaar in de buurt, maar ook altijd een dierenarts, gespecialiseerd in uw hond, kat of konijn. Dit maakt de kans dat complexe patiënten moeten worden doorgestuurd naar een kostbare spoedkliniek veel kleiner.

Samenwerking: altijd een specialist in de buurt

Wij zullen vanaf 1 juli 2019 in de spoeddiensten samen gaan werken met de volgende gespecialiseerde gezelschapsdierenartsen in de buurt: Dierenartsenpraktijk Westerbork, Dierenartsenpraktijk Dwingeloo Appelscha en De Dierenkliniek Hoogeveen.

Wat betekent deze verandering voor u?

Deze verandering betekent in de eerste plaats dat de kwaliteit van zorg buiten de reguliere openingstijden nog hoger wordt.

Heeft u een spoedgeval? Dan belt u gewoon het nummer dat u gewend bent (zie: spoed). U hoort vervolgens waar uw huisdier het beste gezien kan worden.

De dierenarts die uw huisdier behandelt, zal altijd alle informatie van het spoedconsult aan ons terugkoppelen.

We begrijpen dat het soms niet prettig zal zijn wanneer u verder dient te reizen om geholpen te worden. Toch denken we op deze manier voor de toekomst een betere dienstverlening met meer mogelijkheden te kunnen bieden, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en zien uit naar een fijne samenwerking en topzorg voor uw huisdier. Heeft u toch nog vragen? Dan beantwoorden wij die graag. Neem gerust contact op!

Onze spoeddierenartsen

Dienst doen wij samen!

Vanaf 1 juli 2019 werken wij tijdens avond-, nacht- en weekenddiensten samen met Dierenartsenpraktijk Westerbork, Dierenartsenpraktijk Dwingeloo Appelscha en De Dierenkliniek Hoogeveen.

Mocht jouw huisdier buiten openingstijden hulp nodig hebben, dan kan het dus voorkomen dat je geholpen wordt door één van de dierenartsen van bovengenoemde praktijken. Hieronder vindt u hun adresgegevens.

Dierenartsenpraktijk Westerbork

Dierenartsenpraktijk Westerbork

Adresgegevens:

Westeinde 5
9431 CC Westerbork

Dierenartsenpraktijk Dwingeloo - Appelscha

Dierenartsenpraktijk Dwingeloo

Adresgegevens:

Brink 12
7991 CG Dwingeloo

Onze spoeddiensten in samenwerking met andere praktijken

De Dierenkliniek Hoogeveen

Adresgegevens:

Kortewijkstraat 2
7906 AJ Hoogeveen

Vragen?

Heeft u toch nog vragen? Dan beantwoorden wij die graag. Neem gerust contact op!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief